إشعار قانوني

Kişisel Verilerin Korunması

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca، gerçek bir kişinin kimliğini belirli ya da belirlenebilir bir hale getirmeye yarayan her türlü bilgi kişisel veri kapsamındadır. البرج ASLAN (البرج ASLAN) nezdindeki kişisel verileriniz aşağıda açıklanan işlenme amaçları، hukuki nedenleri، toplanma yöntemleri، kimlere لقد hangi amaçlarla aktarılabileceği لقد جيريك bunlara bağlı gerekse bunlardan bağımsız olarak KVKK kapsamında حجم tanınan haklara ilişkin olarak sizleri bilgilendirmek istiyoruz.

  1. Kişisel verilerin toplanmasına ilişkin yöntemler ve Hukuki Sebebi

BURCU ASLAN tarafından veri sorumlusu sıfatı ile، internet sitesi، mobil uygulamalar، çağrı Merkezi، mağazalar، sosyal medya mecraları، doğrudan veya yetkilendirilmiş iletişim kanalları veizenreçişim kanalları veizenler بو kanalları kullanarak sizlere kaliteli hizmetlerimizi sunmak لقد بو çerçevede Iş لقد ticari faaliyetlerimizi yürütmek noktasında uygulama توافر مرافق بولان ilgili mevzuat، sözleşme، talep، ticari teamül لقد dürüstlük kurallarına UYGUN olarak ortaya çıkan لقد ICRA edilen sözlü، yazılı يا دا الكترونيك yöntemlerle kişisel verileriniz toplanmaktadır.

Bu kapsamda kişisel verileriniz ، BURCU ASLAN veya BURCU ASLAN adına veri işleyen gerçek ya da tüzel kişiler tarafından، sayılanlarla sınırlı olmamak üzere، yazılı veya elektronik olarak، yazılı veya elektronikıntabil

  • Elektronik ya da fiziki olarak doldurduğunuz üyelik formu ،
  • قم بتحسين موقع الإنترنت üyelik veya giriş sırasında üye girişi yapmanızı sağlayan sosyal ağlar،
  • موقع الإنترنت ، موقع الإنترنت ، موقع الإنترنت ، موقع الإنترنت ، yer alan ، bizimle iletişime geçmek üzere doldurduğunuz iletişim formları ،
  • Çevirim içi alışveriş uygulamaları، sizi tanımak için kullanılan çerezler (ملفات تعريف الارتباط) ، Mobil uygulamalarımız ،
  • Şirketimiz ile imzalamış olduğunuz muhtelif sözleşmeler ile Şirketimize göndermiş olduğunuz her türlü elektronik postalar، talepler، iş emirleri، faks ve mektuplar،
  • Şirketimiz adına veri işleyen yahut üyelik programı sürecinin herhangi bir safhasında şirketize destek veren üçüncü kişi firma (lar)،
  • Çalışanlarımız، dijital pazarlama ve çağrı merkezi dâhil olmak üzere müşteri hizmetleri kanallarımız،
  • Sosyal medya kanalları، Google vb. arama motorlarının kullanımı ،
  • Üyelik sözleşmeleri ve sair diğer sözleşmeler، kampanyalar، başvurular، formlar، teklifler،
  • Bayilerimiz، franchise'larımız ve diğer satış ağı.

Yukarıda anılan yöntemler uyarınca kişisel verileriniz، tarafınızla sözleşme kurulması durumunda sözleşmenin kurulması لقد devamında sözleşmenin العفاسي amacıyla gerekli OLAN verileriniz KVKK M.5 / 2 (ج) bendinde YER آلان "بير sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla، sözleşmenin taraflarına أيت kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması "istisnasına dayalı olarak açık rızanız olmaksızın yalnızca işbu aydınlatma metninde dayalı olarak işlenecektir.

Tarafınızla BURCU ASLAN arasında sözleşmenin kurulması veya ifası amacıyla gerekli olan kişisel verilerinizin haricindeki tüm kişisel verileriniz ise işbu metni okumanızı müteakip açermık rékisel. Tarafınızla sözleşme kurulması sırasında veya devamında sözleşmenin العفاسي için gerekli OLAN kişisel verilerinizin haricindeki بو kişisel verilerinizin işlenmesine açık اللاعب Rıza vermeme hakkınız olduğunu، tarafınızla sözleşme kurulması veya ÜRÜN الحرير almanız için بو açık rızanın بير على سرت olmadığını belirtmek isteriz.

  1. Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları

البرج ASLAN olarak، yukarıda sayılan yöntemlerle toplanacak kişisel هاء / veya ÖZEL nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir، kaydedilebilir، saklanabilir، depolanabilir، değiştirilebilir، güncellenebilir، periyodik olarak كونترول edilebilir، yeniden düzenlenebilir، sınıflandırılabilir، işlendikleri شاماتش için gerekli OLAN يا دا ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir، aşağıda detaylı olarak belirtilen 3.kişilerle paylaşılabilir / devredilebilir، kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halabile yurtdılşınair.

البرج ASLAN müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi ticari هاء PAZARLAMA stratejilerimizi belirlemek، geliştirmek amacı إيل kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek، öneri ف] şikayetlerinizi الرئيسية تسجيل altına alabilmek، sizleri الدح IYI tanıyarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet vermek، SATIS، PAZARLAMA، REKLAM هاء TANITIM faaliyetlerimizin yürütülmesinde öncülük etmeniz، SATIS هاء PAZARLAMA faaliyetleri için yapılacak analizler لقد profilleme çalışmalarını yapabilmemiz، sizlere الدح IYI hizmet standartları oluşturabilmek، البرج ASLAN ticari لقد Iş stratejilerinin belirlenmesi لقد uygulanması gibi amaçlarla هاء لها halükarda 6698 sayılı kişisel Verilerin Korunması Kanunu لقد ilgili mevzuata UYGUN olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

  1. Kişisel Verilerin 3. Kişilere ve Yurtdışına Aktarılması

البرج ASLAN، سوز konusu kişisel verilerinizi KVKK'da لقد ilgili mevzuatta belirtilen güvenlik لقد gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla يورت içinde لقد gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla يورت dışında، Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi، VERI sahipleri إيل müşterilerimiz arasındaki Iş ilişkisinin sağlanması هاء / veya بو amaçla görüşmeler yapılması، hizmetler، fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla؛ GRUP şirketlerimiz، ortaklarımız هو، bağlantılarımız، bayilerimiz، franchiselerimiz، kullandığımız bilişim teknolojileri gereği، يورت içinde يا دا yurtdışında bulunan sunucular لقد بو sunucu desteğini veren firmalar إيل fiziksel الخادم هاء / veya بولوت HİZMETİ aldığımız يورت ICI / يورت Dışı كيسى لقد kurumlar، البرج ASLAN أدينا VERI işleyen، müşteri memnuniyeti ölçümleme، profilleme desteği veren، SATIS هاء PAZARLAMA alanında kişisel verilerin işlenmesi gereken konularda destek veren firmalar، faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz لقد hizmet sunduğumuz müşteriler، tedarikçiler، denetim şirketleri veya yasal بير zorunluluk gereği بو verileri talep etmeye yetkili OLAN kamu kurum veya kuruluşları، bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

  1. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu'nun ("Kanun") 11. maddesinde Sayılan Hakları

BURCU ASLAN ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

  1. أ) BURCU ASLAN'ın kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme ،
  2. ب) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma ،
  3. ج) BURCU ASLAN'ın yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme ،
  4. د) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ،
  5. ه) Kanun'a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ،
  6. و) Kişisel verilerin düzeltilmesi، silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde ؛ yapılan işlemlerin ، kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme ،
  7. ز) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  8. ح) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

Görüş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Unvan: BA Elektronik Mağazacılık ve Ticaret

عنوان البريد الإلكتروني: info@burcuaslan.com

Posta adresi: معرض بوركو أصلان ، مركز ميركيز ماه. Abide-i Hürriyet Cad. كنت أبت. رقم: 44 داير: 5 كات: 1 شيشلي اسطنبول